Onze Kanjer van 2016

11 januari 2017 door Daniëlle Boon Geen reacties

reggy voor

reggy voor

Reggy na

Reggy na

HI mijn naam is Reggy Petijean

Ik ben met Pura Cibum in contact gekomen door een vriend van mij.

Hij vertelde mij dat hij een of andere sap kuur volgde en in korte tijd veel afviel. Hij vroeg of dit niets voor mij was. Ik was met mijn 127 kg veel te zwaar. Daarbij had ik ook nog diabetes en spoot 4x per dag (in totaal 136 eenheden). Ik voelde mij dus niet echt lekker. Ik was snel moe en zweette bij de minste inspanning.

Dit was eind maart 2016.

Na een gesprekje met Danielle ben ik in april begonnen met de kuur. In het begin keek ik er heel sceptisch tegen aan. Leven op 4 sapjes en een appel leek mij geen pretje…… Dit was het ook niet. Maar toen ik na een week op de weegschaal ging staan, bleek ik al 5 kg kwijt. Dat was voor mij motivatie genoeg om verder te gaan.

Na zes weken ben was ik een kilo 15 kwijt. Voelde mij stukken beter en wat ook belangrijk was dat ik van 4 x spuiten per dag naar 1x terug ben gegaan! Nog maar 1x 15 eenheden spuiten was een hele grote vooruitgang.

Na die zes weken ben ik terug gegaan naar 2 sapjes per dag. In de ochtend en de middag een flesje en als avond eten een koolhydraten arme maaltijd.

Het is nu 25 november 2016 en heb mijn laatste flesjes vandaag opgedronken.

Ik ben ruim 30 kg lichter, spuit niet meer, heb veel meer energie en voel mij dus 200% beter dan een toen ik begon.

Ik wil Danielle en Marion bedanken voor hun gesprekjes en adviezen. Het was niet altijd makkelijk, maar zeker wel de moeite waard. Ik kan dit dus iedereen aanraden.

https://www.facebook.com/PuraCibum/

https://www.instagram.com/puracibum/

 

Hoi, ik ben Daniëlle Boon

Bedenker van Pura Cibum. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de zorg en ben voedingsdeskundige. Mijn missie: gezondheid voor iedereen mogelijk maken!

Meer over mij

Geen reacties

Reageren