Ervaringen Hein

16 juli 2016 door Daniëlle Boon Geen reacties

hein

image1 (1)groot

 

Hallo,

Mijn naam is Hein Tomasouw en ik ben een zeer tevreden klant van Pura Cibum.

Ik ben in aanraking gekomen met Pura Cibum doordat ik bevriend ben met Mike, de vriend van

Daniëlle.

Ik sprak hem begin november 2015 waarin hij vertelde dat hij zo was afgevallen en zijn Diabetes type 2 onder controle was.

Aangezien ik al een tijd aan het overwegen was om wat af te vallen, interesseerde het verhaal van Mike mij dusdanig dat ik een week later om meer informatie gevraagd heb bij Daniëlle.

Ik hoorde van Daniëlle dat zij studeerde bij Carola van Bemmellen (Sugarchallenge) voor de opleiding tot voedingscoach.

Zij vertelde mij dat zij een sapkuur ontwikkeld had, die ervoor zorgde dat mensen beter in hun vel kwamen te zitten, scherper in hun hoofd werden, gemakkelijker in slaap kwamen en ervoor zorgde dat de algemene lichamelijke conditie aanzienlijk vooruit ging. Tevens vertelde zij dat deze kuur als bijverschijnsel heeft dat mensen gewicht kwijtraken.

Je kan zelf de tijdsduur van de sapkuur aangeven, variërend van 1 week tot een kuur van 4 weken. Nadat ik deze informatie heb verkregen, heb ik mezelf aangemeld voor een kuur van 4 weken omdat ik graag wat gewicht wilde kwijtraken.

Uiteindelijk heb ik mezelf ten doel gesteld om tijdens de kuur 10 kilo kwijt te raken. Ik ben een week vóór het begin van de kuur gestopt met het gebruiken van suiker omdat je, volgens de informatie van Daniëlle, mogelijk in de eerste paar dagen van de kuur last kunt krijgen van detox gevoelens, doordat je geen suiker meer binnen krijgt en de afvalstoffen je lichaam uit moeten.

Dit viel bij mij uiteindelijk gelukkig mee, maar waar ik wel last van had is dat ik het continu koud had en dat ik `s avonds om 22:30 al naar bed vertrok omdat ik bijna omviel van de vermoeidheid, wat voor een nachtbraker als ik uitzonderlijk vroeg is.

Na de eerste week van de kuur merkte ik dat ik helderder in mijn hoofd werd en mij lichamelijk steeds fitter begon te voelen. Ook voelde ik dat ik steeds meer energie kreeg om dingen te ondernemen. Tevens was ik toen al 6 kg afgevallen. Dit proces heeft zich de opeenvolgende 3 weken voortgezet, waarbij echter wel gezegd dient te worden dat ik de 2e en 3e week ‘slechts’ één kilo afviel. In de laatste week ging het weer hard en ben ik nog eens 4 kg kwijtgeraakt. Je kunt je wel voorstellen hoe blij ik was met het resultaat: Ik ben 12 kilo lichter, ik voel me erg fit en ben een stuk scherper in mijn hoofd.

Doordat ik me al in de 2e week een heel stuk fitter voelde ben ik weer gaan hardlopen, wat zeer goed te doen was op de sappen.

Over de sappen zelf kan ik alleen maar zeggen dat ik ze verrukkelijk vond. Het was voor mij geen crime om deze 4 maal per dag te nuttigen. Een bijkomstigheid was dat je niet hoeft na te denken over wat je de komende dagen gaat eten, omdat de sappen al voor je zijn klaargemaakt en je ze alleen een dag van te voren uit de vriezer hoeft te halen. Hoe luxe is het dat je vier weken lang niet hoeft te koken!!

Na het einde van de kuur ben ik gaan nadenken over hoe ik nu verder wilde omdat ik niet meer terug wilde naar mijn oude gewicht en ik die fitheid wilde behouden. Uiteindelijk heeft dat erin geresulteerd dat ik in samenspraak met Daniëlle ervoor gekozen heb om 1 maal per dag een maaltijd te vervangen door een sapje, wat ervoor gezorgd heeft dat mijn gewicht niet meer heeft toegenomen en ik me nog steeds lekker fit voel.

Ik zou dus, n.a.v. mijn ervaringen, iedereen deze sapkuur willen aanraden, omdat ik jullie allemaal het gevoel wil laten ervaren wat deze sapkuur lichamelijk en geestelijk met je kan doen.

Succes,

Met vriendelijke groet,

Hein

Hoi, ik ben Daniëlle Boon

Bedenker van Pura Cibum. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de zorg en ben voedingsdeskundige. Mijn missie: gezondheid voor iedereen mogelijk maken!

Meer over mij

Geen reacties

Reageren