Ervaringen Cindy

22 juni 2016 door Daniëlle Boon Geen reacties

Hoi Danielle,
Ik wil je graag vertellen hoe mijn bevindingen zijn over jou Pura Cibum !

Ik wil mij eerst even voorstellen,
Mijn naam is Cindy Kamstra
En ik ben 41 jaar, mijn lengte is 1,72 cm en mijn zwaarste gewicht was 140 kg.
Tot aan mijn 22st jaar was mijn gewicht rond de 76 kg.
Toen ik stopte met varen en een wal baan kreeg als sluis-operator een zittende functie 36 uur in de week en daarbij 15 reis uren, kwamen de kg’s er langzaam aan, plus weinig beweging, en als ik thuis kwam had ik geen zin meer om wat te doen aan sport en dan zei ik tegen mezelf ja morgen gaan ik echt aan de gang  maar na
morgen komt weer een morgen en weer een morgen uiteindelijk werd ik 140 kg en kreeg overal pijntjes in mijn knieën in mijn rug vermoeidheid enz enz het zijn veel kilo’s die je met je meedraagt, Het sluipt er gewoon in de kilo’s en toen was ik het echt zat. En zei tegen mijn zelf ik moet ook aan mijn gezin denken dit is te zwaar en dit is te gevaarlijk voor mijn gezondheid. Dus ging aan de slag met lijnen eerst koolhydraat arm en heel veel sporten daardoor was ik 33 kg afgevallen in 1 jaar maar ik kreeg een blessure aan mijn knie en vervolgens kwam ik weer ruim 20 kg aan.
Afgelopen 26 januari ondanks dat mijn broer zijn verjaardag vierende had ik besloten met mijzelf, cin dit gaat niet goed ik ga en moet er nu echt wat aan doen…! Maar “wat ” moet ik nu weer doen om niet weer aan te komen, (een maag verkleining?) Of sterk zijn en iets anders uitproberen?? via een vriendin zij heeft mij een nummer gegeven van Danielle.
Ik heb Danielle gelijk gebeld en vertelde dit hele verhaal waarom en hoe ik op mijn gewicht was gekomen en of zij mij wilde helpen om af te vallen en dat ik niet meer dat jojo effect ga krijgen ze zei kom bij me langs voor een intake gesprek want ik ga jou helpen met Pura Cibum Sap kuur..!
Eerst moet jouw lichaam gereinigd worden alle afvalstoffen en viezigheid moeten uit je lijf vandaan. 14 dagen Pura Cibum Sap kuur volgen dan ga je zeker je lekkerder voelen veel water drinken en als je honger krijgt neem dan een appel tussen door.
Ik heb dit gevolgd geen 14 dagen maar ruim 3 weken achter elkaar, na 2 dagen begon ik het al aan mijn lijf te voelen, na een week was ik al afgevallen en begon me lekkerder in mijn vel te zitten, zat vol energie en was vrolijk, daarnaast probeerde ik elke dag een eind te wandelen..! Als ik vragen had of er was wat sms te ik Danielle en kreeg vrij snel mijn antwoorden soms heb je het wel eens moeilijk dat is ook niet zo gek van veel eten naar een Pura Cibum sap kuur.
Het is nu 2 juni en ben 22 kg afgevallen en weeg nu 117 kg.
De laatste weken gaat het wat langzaam met afvallen omdat ik nu ook weer gewoon eet en in het weekend de 80-20 regel toe pas dus dat houd in wat extra’s lekkers tot me neem.
Door de weeks houd ik het echt op koolhydraat arm en gezonde producten zoals vers fruit, verse groenten, kip en of biefstuk, noten, eieren.
Ik heb met Danielle afgesproken dat ik nu twee sapjes per dag gebruik als maaltijd vervangers en ’s avonds gewoon mijn warme eten eet en als tussen door extra fruit hierdoor gaat het wat langzamer maar ik zit goed en lekker in mijn vel ik ben ontzettend blij met Pura Cibum sap kuur en natuurlijk met Daniëlle ze geeft mij goed advies.
We zijn er nog lang niet er moet nog 30 kg af
Ik houd jullie op de hoogte..!

 

ervaringen Cindy, Pura Cibum

Cindy

Hoi, ik ben Daniëlle Boon

Bedenker van Pura Cibum. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de zorg en ben voedingsdeskundige. Mijn missie: gezondheid voor iedereen mogelijk maken!

Meer over mij

Geen reacties

Reageren