Hoe werkt het?

De meeste mensen denken bij de uitdrukking fastfood automatisch aan hamburger, friet en pizza.

Dat is omdat het snelle waar ze in deze context aan denken verwijst naar hoe snel het eten voor je neus staat.

Het merendeel van deze mensen beseft echter niet dat voedsel zoals hamburger, friet en pizza. Zodra je het opeet geen fastfood meer is maar slowfood omdat het er langzaam voor zorgt dat je ziek word, je aderen dichtslibben, je bloedstroom langzaam volloopt met gif. Het enige wat dit soort voedsel in werkelijkheid snel doet, is uw bloedsuikerspiegel snel laten stijgen, uw bloeddruk snel verhogen, uw hart snel laten kloppen, uw verouderingsproces versnellen en uw snel op weg helpen om ziek te worden.

In werkelijkheid willen we er allemaal het liefst goed uitzien, gezond eten, lekker slapen, over een geweldige gezondheid beschikken. Maar in de hedendaagse realiteit is dit niet altijd het geval, en praten we ons gedrag goed. Niet alleen tegenover onszelf maar ook tegenover andere. Je hoort vaak dingen als, ik ben dik maar wel gelukkig en je kunt morgen ook onder een bus komen. Denk maar eens na, het is makkelijker om iemand zijn gezonde levensstijl neer te halen, dan je eigen ongezonde gewoontes onder ogen te moeten te nemen. Maar het goed nieuws is, het makkelijker dan je denkt om je gewoontes en patronen te doorbreken en aan een gezond en evenwichtig leven te beginnen.

Hierbij helpen we je graag, met de juiste informatie, persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakt programma.

Bij Pura Cibum werken wij onder andere met maaltijdvervangende juice, dit omdat het makkelijker door je lichaam opgenomen kan worden, en er meer vitamine en mineralen in zitten dan je ooit zou kunnen eten op een dag aan groente en fruit. En een goede manier is om je lichaam weer even terug naar de basis te brengen. Je organen krijgen even rust maar wel de benodigde voedingsstoffen.

Als we weer terug bij de basis zijn gaan we vanuit daar opbouwen naar een gezonde levensstijl.

Een leven zonder gif, eten zoals eten bedoeld is. Hier in wordt er gekeken naar jou als persoon, waar voel jij je prettig bij en wat heb je nodig op een dag. Van hier uit gaan we een plan opstellen en zijn er meerdere opties mogelijk zijn. Wij werken met een top kwaliteit groenten en fruit, om zo het meest uit de maaltijd te halen.