Over mij

Bedenker van Pura Cibum. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de zorg en ben voedingsdeskundige. Mijn missie: gezondheid voor iedereen mogelijk maken! En dan moet je naar de oorzaak van het probleem. Dat zijn vooral afvalstoffen in je lichaam. Die ontstaan door luchtvervuiling, bewerkte voeding, alcohol, cosmetica etcetera.

“Een wijntje en een hapje moet kunnen”. Je wil ook genieten van het leven. En dat is niet altijd gezond. Maar wel lekker… Om dat zonder veel schuldgevoel te doen, is Pura Cibum een uitkomst!

Ik pas zelf de 80-20% regel toe. Zoveel mogelijk onbewerkt voedsel, een beetje beweging en een opgeruimd hoofd. Én… het soms even lekker laten gaan! Met een dinertje, een avondje uit of een leuk festival. Als je het doet, doe het dan goed!

Ontstaan vanuit eigen behoefte

Ik ontdekte tijdens mijn werk dat bepaalde klachten steeds terugkomen zo niet steeds vaker en heftiger aanwezig waren bij mensen. Medicijnen werden steeds vaker en hoger voor geschreven. Maar in mijn beleving komt er geen verbetering maar vertellen de cijfers ons dat bv diabetes explosief blijft groeien. Hoe kan dat nou in deze tijd? Het bleef me verbazen dat het voedingspatroon hier niet, of te weinig in mee genomen wordt/werd. Het is dus effectiever om dat eerst aan te pakken. Door onbewerkte voeding en vooral heel veel groenten, heeft mijn vriend diabetes onder controle, medicijn vrij maar nog belangrijker voelt zich enorm veel beter lichamelijk en geestelijk. Dat is bij mij niet anders; elke keer een gevecht tegen te weinig energie, vage klachten, ach het zal de leeftijd zijn. enz enz. Maar kom op ik ben 45 geen 80 dit moet anders kunnen!! En geweldig, het kan anders. Dit is mijn motivatie, ik wil dat iedereen kan ervaren hoe het is om je weer gezond en vooral energiek te voelen. Mij laat het weer elke dag genieten en blij zijn dat er een optie is…

Fit, blij en slank door mijn levensstijl aan te passen, dat geeft me mega-veel energie. Vooral als je dat doet met de beste ingrediënten, vooral groenten en de meest exclusieve manier van koudpersen. Met een roestvrijstalen schroefpers, en na de kuur pas je het in je leven in en stap voor stap verander je je levensstijl naar fit, blij en slank. En ik wil je daar graag bij op weg helpen.

Wie weet tot snel,

Daniëlle